Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπόθεση της Mercedes ήταν οι κατατακτήριες δοκιμές στο Άμπου Ντάμπι. Οι πιλότος της γερμανικής «Μάχη» για τους βαθμούς και τον τίτλο ανάμεσα σε Hamilton και Rosberg…ομάδας ήταν οι ταχύτεροι, με το Lewis Hamilton να αποδεικνύεται ο πιο γρήγορος και έτοιμος να τα δώσει όλα για όλα προκειμένου και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Rosberg να κατακτήσει τον τίτλο.

O Nico Rosberg σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, ωστόσο του αρκεί ακόμα και η 3η θέση για να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Σε αντίθετη περίπτωση ο Hamilton, θα κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο του μόνο αν η διαφορά από τον Rosberg στο τέλος του αγώνα είναι στους 13 βαθμούς.  

H Mercedes του Hamilton ήταν η ταχύτερη στις κατατακτήριες δοκιμές στο Άμπου Ντάμπι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιο πίσω θέσεις…
Στις κατατακτήριες δοκιμές Ricciardo και Raikkonen με Red Bull και Ferrari αντίστοιχα θα εκκινήσουν από την δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Ο εντυπωσιακός Max Vertsappen (Red Bull) που εξέπληξε με την οδήγησή του στην Βραζιλία θα ξεκινήσει από την 6η θέση έχοντας δίπλα του και μια θέση πιο μπροστά τον Vettel με Ferrari. Την δεκάδα στις επίσημες δοκιμές συμπλήρωσαν οι Hulkenberg, Perez, Alonso και Massa.

Ο αγώνας της Κυριακής ξεκινά στις 15:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και την Cosmote TV.

Βαθμολογία οδηγών:
1. Rosberg 367
2. Hamilton 355
3. Ricciardo 246
4. Vettel 197
5. Verstappen 192
6. Raikkonen 178

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών στο Άμπου Ντάμπι...
Εντυπωσιακή εικόνα από την Yas Marina της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Nico Rosberg (αριστερά) και Lewis Hamilton. Ένας από τους δύο το απόγευμα της Κυριακής θα είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1...

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης