Ακόμα μία Pole Position κατέκτησε ο Lewis Hamilton με Mercedes, αυτή τη φορά στη Ρωσία. Ο Βρετανός O Hamilton πήρε την 96η Pole της καριέρας του…στάθηκε πολύ τυχερός και σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ταχύτητά του σημείωσε τον καλύτερο χρόνο.

Και αυτό διότι στο δεύτερο σκέλος των δοκιμών οι κόκκινες σημαίες που εμφανίστηκαν εξαιτίας της εξόδου που είχε ο Vettel λίγο έλλειψε να μην προλάβει να κάνει γρήγορη προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά τα… κατάφερε για μισό δευτερόλεπτο και στο τρίτο σκέλος ήταν αυτός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο.

H έξοδος του Vettel έβγαλε τις κόκκινες σημαίες και λίγο έλλειψε ο Hamilton να μην προλάβει να "γράψει" χρόνο...

Δεύτερος ο Verstappen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον δεύτερο χρόνο σημείωσε ο Verstappen με Red Bull αφήνοντας πίσω του, τον δεύτερο πιλότο της Δεν πρόλαβε να «γράψει» χρόνο ο Leclerc…Mercedes, Valtteri Bottas. Τέταρτος βρέθηκε ο Perez με Racing Point ενώ τον 5ο και 6ο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές πέτυχαν οι, Ricciardo και Sainz αντίστοιχα.

Την δεκάδα των ταχύτερων γύρων συμπλήρωσαν οι, Ocon (Renault), Norris (McLaren), Gasly (AlphaTauri) και Albon (Red Bull).

O Leclerc με Ferrari θα εκκινήσει 11ος καθώς δεν κατάφερε να «γράψει» χρόνο στο δεύτερο σκέλος και αποκλείστηκε ενώ ο Vettel λόγω του ατυχήματος θα εκκινήσει 15ος.

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 14:10 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

 

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών στη Ρωσία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης