Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από την Μελβούρνη της Αυστραλίας ξεκινά και φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές από τις οποίες πήραμε και μία πρώτη γεύση από την δυναμική της κάθε ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 8η Pole στην Αυστραλία

Την Pole Position κατέκτησε ο Hamilton με Mercedes και αυτή ήταν η 8η συνολικά (και 6η συνεχόμενη) στο Η Mercedes έδειξε πιο δυνατή από την Ferrari ενώ η Red Bull και φέτος θα παίξει το ρόλο τηςγκραν πρι της Αυστραλίας ενώ ο χρόνος που σημείωσε ο Βρετανός ήταν και ο καλύτερος στην ιστορία της πίστας. Δίπλα του θα εκκινήσει ο Bottas, επίσης με Mercedes.

Τον τρίτο χρόνο σημείωσε ο Vettel με Ferrari με τον Verstappen και την Red Bull να ακολουθεί και να μπαίνει ανάμεσα στα δύο κόκκινα μονοθέσια καθώς ο Leclerc που φέτος τρέχει με την ιταλική ομάδα πέτυχε τον 5ο καλύτερο χρόνο.

H Alfa Romeo θα εκκινήσει από την 9η θέση...

Πρωινό εγερτήριο

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Grosjean και Magnusen αμφότεροι με HAAS, Noris (McLaren), Raikkonen (Alfa Romeo) και Perez (Racing Point)

Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί στις 7:10 το πρωί (λόγω διαφοράς ώρας με την Αυστραλία) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών στο γκραν πρι της Αυστραλίας

Η Mercedes έδειξε πως είναι πιο δυνατή από την Ferrari στην Αυστραλία...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης