Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Lewis Hamilton ο οποίος κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη ευκολία στον αγώνα του Μπαχρέιν που στιγματίστηκε από το τρομακτικό ατύχημα του Grosjean λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση.

Ο πιλότος της Mercedes δεν είχε αντίπαλο και ήταν αυτός που κέρδισε με αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα καθώς τρεις γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας πήρε φωτιά το μονοθέσιο της Racing Point που οδηγούσε ο Perez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H εικόνα που πάγωσε τον πλανήτη. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά...

Διπλό βάθρο για την Red Bull

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Max Verstappen με Red Bull που όσο και να προσπάθησε έφερε το καλύτερο Hamilton και δύο Red Bull στο βάθροδυνατό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει ενώ πέτυχε και τον ταχύτερο γύρο. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Albon, επίσης με Red Bull.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησαν τα δύο μονοθέσια της McLaren με τον Norris να τερματίζει στην τέταρτη θέση και τον Sainz στην πέμπτη. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Gasly (AlphaTauri), Ricciardo (Renault), Bottas (Mercedes), Ocon (Renault) ενώ τον τελευταίο βαθμό της δέκατης θέση απέσπασε η… Ferrari του Leclerc.

Το βάθρο στο Μπαχρέιν: Hamilton, Verstappen και Albon

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Albon με Red Bull, για δεύτερη φορά στην καριέρα του...

Πολλά απρόοπτα

O αγώνας στο Μπαχρέιν στιγματίστηκε από το τρομακτικό ατύχημα του Grosjean (που είναι καλά στην υγεία Ο αγώνας καθυστέρησε για 75 λεπτά…του).

Όπως θα διαβάσατε σε σχετική ανάρτηση του zougla.gr ο πιλότος της Haas βγήκε αλώβητος από το φλεγόμενο μονοθέσιο το οποίο είχε κοπεί στη μέση έπειτα από σύγκρουση που είχε με τις μπαριέρες.

Λόγω του συμβάντος βγήκαν οι κόκκινες σημαίες και ο αγώνας διακόπηκε για περισσότερο από μία ώρα.

Ο Grosjean φεύγει από την πύρινη κόλαση...

Έχασε το βάθρο…

Ωστόσο είχαμε και… τούμπα του Stroll (με το ξεκίνημα της δεύτερης εκκίνησης) αλλά και τη φωτιά στον κινητήρα του Perez ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση, τρεις γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας. Στα αξιοσημείωτα ήταν και η εμφάνιση στην πίστα ενός κριτή που πέρασε την πίστα όταν είδε ότι πήρε φωτιά η Racing Point του Perez!

Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 4-6 Δεκεμβρίου και πάλι στην πίστα στο Μπαχρέιν αλλά με διαφορετική χάραξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Formula 1: Μονοθέσιο κόπηκε στα δύο μετά από έκρηξη – Καλά στην υγεία του ο πιλότος

Και άλλο ατύχημα στο Μπαχρέιν – Τούμπαρε ο Stroll

Εικόνες από το τρομακτικό ατύχημα του Grosjean στο Μπαχρέιν

 

Τα τελικά αποτελέσματα από το γκραν πρι του Μπαχρέιν

Μεγάλος άτυχος ο Perez ο οποίος εγκατέλειψε μόλις τρεις γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας και ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση

 

Συνέχεια των άσχημων εμφανίσεων για τη Ferrari που απλά απέσπασε έναν βαθμό με τον Leclerc...

 

Άτυχος ο Stroll ο οποίος είχε και αυτός την άτυχη στιγμή του...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης