Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι… διακοπές τελείωσαν και ο θίασος της Formula 1 μετακόμισε μετά από ένα μήνα απραξίας στο Βέλγιο για τον 12ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Εκεί λοιπόν στην πίστα του SPA, ο Lewis Ο Hamilton κέρδισε στο SPA και μείωσε τη διαφορά του απο τον Vettel στην βαθμολογία…Hamilton κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να μειώσει τη διαφορά του στον βαθμολογικό πίνακα από τον πρωτοπόρο Sebastian Vettel.

Ο πιλότος της Ferrari μπορεί να προσπάθησε, όμως τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να διατηρήσει την δεύτερη θέση. Σε κάθε περίπτωση οι βαθμοί που απέσπασε ο Γερμανός ήταν αρκετοί για να τον διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το βάθρο στο Βέλγιο συμπλήρωσε ο σταθερός όπως πάντα Daniel Ricciardo. Ο πιλότος της Red Bull διατήρησε και την 4η θέση στην βαθμολογία και συνεχίζει πολύ καλά μπροστά πάντα από τον Kimi Raikkonen ο οποίος με την Ferrari τερμάτισε στην 4η θέση.

Πέντε νίκες από την αρχή της σεζόν μετρά ο Lewis Hamilton

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H πρώτη δεκάδα
Την δεκάδα στο Βέλγιο συμπλήρωσαν οι Bottas (Mercedes), Hulkenberg (Renault), Grosjean (Haas), Massa (Williams), Ocon (Force India) και Sainz (Toro Rosso).

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί σε μία εβδομάδα στην Ιταλία στην πίστα της Monza.

Τα τελικά αποτελέσματα από το γκραν πριν του Βελγίου

Η βαθμολογία των οδηγών μετά τον αγώνα του Βελγίου

H βαθμολογία των ομάδων μετά τον αγώνα του Βελγίου

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Hamilton ο Vettel ο οποίος μπορεί να τερμάτισε δεύτερος αλλά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας
Πρώτος ξεκίνησε ο Hamilton και πρώτος τελείωσε
Σταθερός γι΄ ακόμα μία φορά ο Ricciardo ο οποίος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης