Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με χαρακτηριστική ευκολία κατάφερε να κερδίσει τον 19ο γύρο του φετινού παγκοσμίου Ο Verstappen κατέκτησε τη νίκη και ο Hamilton τον 5ο παγκόσμιο τίτλοπρωταθλήματος Formula 1 ο Max Verstappen. O Ολλανδός πιλότος της Red Bull εκκίνησε από την 2η θέση, προσπέρασε τον Ricciardo με το… καλημέρα και παρέμεινε στην κορυφή χωρίς να δεχτεί καμία απολύτως πίεση.

Πίσω του τερμάτισε ο Vettel με Ferrari που μπορεί να το… πάλεψε όμως η θέση και οι βαθμοί που απέσπασε δεν ήταν αρκετοί για να τον κρατήσουν ζωντανό στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου που πήγε στα χέρια του Hamilton.  Το βάθρο συμπλήρωσε ο Raikkonen, επίσης με Ferrari.

Την 5η νίκη της καριέρας του κατέκτησε και μάλιστα με μεγάλη ευκολία στο Μεξικό ο Verstappen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροπαιούχος!

Τον πέμπτο προσωπικό παγκόσμιο τίτλο κατέκτησε ο Lewis Hamilton και μάλιστα τρεις γύρους πριν Δεν πίεσε και σήκωσε το τρόπαιο 3 γύρους πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος… ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ο Βρετανός αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά προσπερνώντας τον Ricciardo λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και με τον Verstappen.

Έτσι ακολούθησε έναν διαφορετικό ρυθμό, δεν χρειάστηκε να πιέσει πολύ τον εαυτό του καθώς χρειαζόταν μόλις 5 βαθμούς και η 4η θέση του χάρισε έναν ακόμα τίτλο.

Ακολούθησε ο Bottas με Mercedes ο οποίος «έφαγε» και… γύρο από τον νικητή του αγώνα Max Verstappen, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Hulkenberg (Renault), Leclerc (Sauber), Vandoorne (McLaren), Ericsson (Sauber) και Gasly (Toro Rosso).

Για 8η φορά φέτος εγκατέλειψε ο Ricciardo

Ατυχιών.. συνέχεια

Μεγάλος άτυχος σε ακόμα έναν αγώνα αποδείχτηκε ο Daniel Ricciardo. Ο πιλότος της Red Bull εγκατέλειψε για 8η (!) φορά φέτος στον 62ο γύρο (από τους 71) την ώρα μάλιστα που βρισκόταν στην δεύτερη θέση.

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί στις 11 Νοεμβρίου στη Βραζιλία.

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα από το γκραν πρι του Μεξικό πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τη βαθμολογία των πιλότων πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τη βαθμολογία των κατασκευαστών πατήστε ΕΔΩ

Φανερά συγκινημένος ο παγκόσμιος πρωταθλητής 2018, Lewis Hamilton
Με μονοθέσιο της Mercedes  ο Lewis Hamilton κατέκτησε τον 5ο του προσωπικό παγκόσμιο τίτλο
O Vettel το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης