Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία εντυπωσιακή και μη αμφισβητήσιμη νίκη πέτυχε ο Bottas στο εναρκτήριο γκραν πρι της χρονιάς που Τεραστια νίκη του Bottas με Mercedes…διεξήχθη στην Αυστραλία.

Ο πιλότος της Mercedes ξεκίνησε από την δεύτερη θέση, ωστόσο κατάφερε να περάσει πριν την πρώτη στροφή του αγώνα τον poleman Lewis Hamilton και παρέμεινε στην κορυφή έχοντας κατατροπώσει τον ομόσταυλο του αλλά και παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος έμεινε περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα πίσω…

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νίκη του Bottas δεν ήταν μία απλή νίκη αλλά μία επιβλητική νίκη έναντι του ανταγωνισμού και του ομόσταυλού του...

 

Βάθρο για Hamilton – Verstappen

Τελικά ο Βρετανός περιορίστηκε στη δεύτερη θέση και λίγο έλλειψε να χάσει και αυτή τη θέση από τον Άσχημη η εικόνα της Ferrari στον πρώτο αγώνα Verstappen ο οποίος οδήγησε τη Red Bull με το καλημέρα στο βάθρο των νικητών, στέλνοντας και το μήνυμα με τις άγριες διαθέσεις που έχει για φέτος (όχι πως δεν είχε και… πέρυσι).

Από την πλευρά της η Ferrari έδειξε πολύ λίγη και αυτό φάνηκε από την εμφάνιση και των δύο μονοθεσιών. Ο Vettel τερμάτισε 4ος ενώ ο Leclerc στον πρώτο του αγώνα με τη Ferrari ακολούθησε στην 5η θέση έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση.

 

H Formula 1 ξεκίνησε από την Μελβούρνη και όπως φαίνεται θα κρύβει εκπλήξεις...

 

Η δεκάδα

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι: Magnussen (Haas), Hulkenberg (Renault), Raikkonen (Alfa Romeo), Stroll O Bottas πήρε έναν επιπλέον πόντο επειδή έκανε ταχύτερο γύρο…(Racing Point) και Kvyat (Toro Rosso).

Να σημειώσουμε πως ο Bottas απέσπασε ακόμα έναν βαθμό από την Αυστραλία (εκτός από τους 25 της νίκης) καθώς από φέτος ο πιλότος που πετυχαίνει και τον ταχύτερο γύρο προσθέτει έναν επιπλέον πόντο.

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί στις 31 Μαρτίου στο Μπαχρέιν. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι και ο 999ος στην ιστορία του θεσμού.

 

Τα τελικά αποτελέσματα από το γκραν πρι της Αυστραλίας

Βάθρο για τον Verstappen με Red Bull ο οποίος αν δεν είχε αυτή τη μικρή έξοδο λίγους γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας ίσως τον βλέπαμε και στη 2η θέση...

 

Συνολικά 324.000 θεατές παρακολούθησαν το τριήμερο το γκραν πρι της Αυστραλίας

Τα δύο μονοθέσια της Ferrari λίγο μετά την εκκίνηση παραλίγο να ακουμπήσουν...

Η φωτιά στον κινητήρα της McLaren του Sainz

H προσπέραση του Verstappen στον Vettel...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης