Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η Scuderia Ferrari επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Carlos Sainz jr. θα είναι ο teammate του Charles Leclerc από την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος Ισπανός αποχωρεί από τη Βρετανία και το Woking με προορισμό την Ιταλία και το Maranello, φορώντας την κόκκινη στολή της διασημότερης ομάδας της Formula 1. Αντικαθιστά τον Sebastian Vettel και, σύμφωνα με τη Ferrari, το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια 2 ετών.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, καλωσόρισε τον Sainz, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο οδηγό που θα ταιριάξει απόλυτα με τον Leclerc.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι από το 2021 ο Carlos θα βρίσκεται στην ομάδα μας. Τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην F1 έχει αποδείξει ότι διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή και πιστεύουμε ότι το ταλέντο, η προσωπικότητα και η δίψα των Charles και Carlos αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για να το πετύχουμε» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ferrari.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός οδηγός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. «Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου και το γεγονός ότι θα οδηγήσω για τη Ferrari. Βέβαια υπάρχει μία σημαντική χρονιά μπροστά μου με τη McLaren και ανυπομονώ να επιστρέψουμε στις πίστες».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης