Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μεταγραφών συνέχεια. Πριν περάσει μία ημέρα από την ανακοίνωση του Jost Capito πως αποχωρεί από την ομάδα της Williams, γίνεται επίσημο πως ο επικεφαλής της Alfa Romeo Vasseur μετακομίζει στην Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες ημέρες η Ferrari είχε λύσει την συνεργασία της με τον Mattia Binotto μετά από μία χρονιά που σύμφωνα με πολλούς, οι αποφάσεις του τις κρίσιμες στιγμές, ίσως και να στέρησαν στην Ferrari το πρωτάθλημα της Formula 1.  Πλέον και επίσημα, ο επικεφαλής της Alfa Romeo F1 και διευθύνων σύμβουλος της Sauber Motorsport, Frederic Vasseur, από τον Ιανoυάριο βάζει τέρμα στην εξαετή πορεία του με την Alfa, κλείνοντας την χρονιά στην ιστορική έκτη φετινή θέση.

Ο Vasseur σχολίασε: «Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τεράστια τιμή που αναλαμβάνω την ηγεσία της Scuderia Ferrari. Ως κάποιος που είχε πάντα πάθος για το άθλημα, η Ferrari αντιπροσώπευε πάντα την κορυφή των αγώνων για μένα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα και πραγματικά παθιασμένη ομάδα του Maranello για να τιμήσω την ιστορία και την κληρονομιά της Scuderia και να παραδώσω αποτελέσματα στους tifosi μας σε όλο τον κόσμο».

Με τη σειρά της η Ferrari μέσω του Benedetto Vigna δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Φρεντ Βασέρ ως επικεφαλής της ομάδας. Σε όλη τη καριέρα του συνδύασε με επιτυχία τις τεχνικές του ως μηχανικός με την ικανότητα να αναδεικνύει τους καλύτερους οδηγούς και τις ομάδες του. Αυτό χρειαζόμαστε στη Ferrari.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης