Επικός Kimi – Ωρύεται για του δώσουν το τιμόνι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, 17:20
Επικός Kimi – Ωρύεται για του δώσουν το τιμόνι

O Φιλανδός οδηγός της Ferrari έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ μέσω του team radio, αυτή τη φορά στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Ο αγώνας στο Baku τα είχε κυριολεκτικά όλα. Ατυχήματα, διακοπές, επαφές και επεισοδιακές επανεκκινήσεις. Ο Kimi Raikkonen ήταν ο πιο άτυχος από όλους, καθώς τον παρέσυρε ο Bottas στον πρώτο κιόλας γύρο. Στη συνέχεια πάτησε ένα από τα θραύσματα και διέλυσε το ελαστικό του μονοθεσίου, το οποίο με τη σειρά του προκάλεσε ζημιές στο αμάξωμα.

Παρότι, όλοι θεώρησαν ότι ο αγώνας τελείωσε για τον «iceman», οι μηχανικοί κατάφεραν να επισκευάσουν την SF17-T σε χρόνο ρεκόρ και εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές να ξαναβάλουν τον Kimi στον αγώνα. Στην πίεση για να τον επαναφέρουν στο pit lane, ένας από αυτούς ξέχασε να τοποθετήσει το τιμόνι στο cock-pit και έτρεχε δίπλα κρατώντας το στο χέρι.

Ο Raikkonen ζήτησε επανειλημμένα μέσω του ασυρμάτου να του δώσει, αλλά κανείς δεν το άκουγε. Τότε, άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση, προσφέροντας ένα απίστευτο στιγμιότυπο.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, 17:20