Θυμωμένος και απογοητευμένος με τα λάθη της Red Bull Racing ήταν ο Daniel Ricciardo αμέσως μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Grand Prix του Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνήθως χαμογελαστός Αυστραλός οδηγός ήταν τόσο εκνευρισμένος που με το ζόρι ανέβηκε στο βάθρο των νικητών για να παραλάβει το βραβείο. Στη συνέντευξη Τύπου ξέσπασε κατά της ομάδας, καθώς η λάθος συνεννόηση στο δεύτερο pit stop και η καθυστερημένη αλλαγή των ελαστικών του στέρησαν μια σίγουρη νίκη.

«Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή μου γ@$%σαν τον αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσω άσχημα αλλά μου είναι δύσκολο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Για να είμαι ειλικρινής θέλω να φύγω από εδώ όσο πιο γρήγορα γίνεται», τόνισε ο Ricciardo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Christian Horner, έκανε λόγο για ανθρώπινο λάθος, ζητώντας συγνώμη από τον οδηγό του. «Πάντα λέω ότι όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Τώρα όμως πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον Daniel γιατί έκανε τα πάντα σωστά, πήρε την pole, ήταν ο πιο γρήγορος και εμείς δεν τον βοηθήσαμε. Ο αγώνας χάθηκε στο δεύτερο pit stop. Όλοι έχουμε στεναχωρηθεί με αυτό που έγινε», δήλωσε ο διευθυντής της Red Bull.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης