Το βιβλίο του Mark Webber και τα όσα γράφει για τις εξωαγωνιστικές κόντρες που είχε με τον Sebastian Vettel όταν έτρεχαν για λογαριασμό της Red Bull, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Γερμανό.

Ο 38χρονος Αυστραλός, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις σελίδες του βιβλίου του «Aussie Grit», για το θέμα που είχε προκύψει μετά το GP της Μαλαισίας το 2013 και το γεγονός πως ο τότε team-mate του δεν είχε υπακούσει στις εντολές της ομάδας. Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Vettel προσπέρασε τον Webber ενώ είχε δοθεί ρητή εντολή να μείνει πίσω του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει εσωτερική διαμάχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Webber στο βιβλίο, προκειμένου να γλυτώσει την τιμωρία έστειλε μέσω δικηγόρου ένα κείμενο, δένοντας ουσιαστικά τα χέρια του επικεφαλής Christian Horner. Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει αλαζόνα και τύπο που πάντα ψάχνει να βρει μια δικαιολογία αν κάποιος είναι πιο γρήγορος από αυτόν.

Ο συνήθως ήρεμος Vettel, αν και δεν θέλησε να απαντήσει ευθέως στις βολές του Webber, ξεστόμισε διάφορα «γαλλικά», αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες. «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Mark για μένα. Δυστυχώς δεν ανήκω στη γενιά των Senna, Prost, Piquet και Lauda. Αν έλεγες σε αυτούς τι να κάνουν, θα σου απαντούσαν αμέσως τι σκ@τ@ είναι αυτά, άντε γ@μ@σ@».
  
  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης