Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ο επικεφαλής της Red Bull Racing πώς κατάφεραν να συγκρουστούν μεταξύ τους και να εγκαταλείψουν τον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν οι δύο οδηγοί της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Christian Horner ήταν έξαλλος με τους Daniel Ricciardo και Max Verstappen, καθώς, παρότι τους είχε προειδοποιήσει να είναι προσεκτικοί, αυτοί χτύπησαν μεταξύ τους και έχασαν σημαντικό έδαφος, τόσο στη βαθμολογία των οδηγών όσο και των κατασκευαστών. Μάλιστα, τους παρέπεμψε στα ανώτατα κλιμάκια της ομάδας, στο Milton Keynes της Βρετανίας.

«Είναι προφανές ότι τα θαλάσσωσαν. Θα απολογηθούν σε όλα τα μέλη της ομάδας. Το μήνυμα έχει σταλεί και πριν από τον αγώνα της Βαρκελώνης θα δώσουν εξηγήσεις. Τους έχουμε δώσει το ελεύθερο να αγωνίζονται ρόδα με ρόδα, αλλά αυτοί ξέχασαν πως το σπορ είναι ομαδικό. Στο πρώτο συμβάν, όταν ακούμπησαν τους τροχούς τους, είπαμε να ηρεμήσουν. Δεν το έκαναν όμως. Τους είχαμε μιλήσει προηγουμένως, ώστε να δίνουν χώρο. Δεν θέλουμε να παρεμβαίνουμε όταν δίνουν τη μάχη τους, αλλά πρέπει να δείχνουν σεβασμό» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Horner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης