Οι δηλώσεις του Lewis Hamilton μετά την εγκατάλειψη στο Grand Prix της Μαλαισίας, έκαναν έξαλλο τον μη εκτελεστικό διευθυντή της Mercedes AMG Petronas, ο οποίος μίλησε για ανόητους και γελοίους ισχυρισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός οδηγός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στην πίστα του Sepang και μετά το τέλος του αγώνα τα έβαλε με όλους, κατηγορώντας την ομάδα του για την απώλεια κινητήρα. Ο Hamilton άφησε πολλά υπονοούμενα, βάζοντας «φωτιά» στο στρατόπεδο της Mercedes.

«Έχω ερωτήσεις προς τη Mercedes, έχουμε χάσει τόσες μονάδες ισχύος. Στο grid οκτώ μονοθέσια χρησιμοποιούν κινητήρες Mercedes, αλλά μόνο οι δικοί μου σπάνε. Κάποιος πρέπει να μου δώσει απαντήσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Μάλλον κάποιος ή κάτι δεν θέλει να κατακτήσω τον τίτλο», ανέφερε ο 31χρονος, ο οποίος είδε τον Rosberg να απομακρύνεται στη βαθμολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Toto Wolff δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, σε αντίθεση με τον Niki Lauda, ο οποίος τα έβαλε ευθέως με τον Hamilton. «Γνωρίζω καλά τον Lewis και δεν πιστεύω πως θα κατηγορούσε ποτέ την ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ την ερμηνεία των όσων είπε. Λυπάμαι πραγματικά για την ατυχία του. Η ομάδα του ζήτησε συγνώμη. Δεν ξέρουμε ακόμα τι συνέβη. Ο κινητήρας ήταν καινούργιος και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα αίτια της εγκατάλειψης. Κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι κάναμε σαμποτάζ. Δουλεύουμε τέλεια τόσο για τον Lewis, όσο και για τον Nico. O Hamilton έχει κερδίσει μαζί μας δύο παγκόσμια πρωταθλήματα. Είναι δυνατόν να τον σαμποτάρουμε ξαφνικά. Είναι εντελώς γελοίο και ανόητο», ανέφερε ο Lauda.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης