Τα συνεχή προβλήματα στο μονοθέσιο του Lewis Hamilton φαίνεται πως έχουν επηρεάσει τους πάντες τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας, με τις φήμες περί σαμποτάζ στον Βρετανό να οργιάζουν.

Αρκετοί κάνουν λόγο για σχέδιο της Mercedes AMG Petronas που έχει ως στόχο να επωφεληθεί ο Nico Rosberg στην εσωτερική μονομαχία με τον team mate του και να κατακτήσει τον εφετινό τίτλο. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Toto Wolff, χαρακτήρισε τις θεωρίες παρανοϊκές, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι όλοι οι μηχανικοί έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να φτιάξουν το μονοθέσιο του πρωταθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να αγνοήσω αυτήν την ομάδα παρανοϊκών που πιστεύει ότι θα μπορούσαμε να βλάψουμε έναν από τους οδηγούς μας και έχει κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους, αλλά δεν μπορώ. Δεν είναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά αυτούς τους τύπους. Τα σχόλιά τους είναι άδικα και υβριστικά. Κάνουμε τα πάντα για τον Lewis. Σκιζόμαστε για να του δώσουμε ένα αξιόπιστο μονοθέσιο. Έχουμε κάνει λάθη και απογοητεύσαμε τον Hamilton, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν πιέζεις στα όρια» τόνισε σε έξαλλη κατάσταση ο Wolff.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι στην αρχή της σεζόν η Mercedes μετακίνησε την ομάδα μηχανικών του Hamilton στον Rosberg και το αντίθετο. Αυτό συνέβη προκειμένου να δώσει νέα κίνητρα σε όλους, κάτι που παραδέχθηκε και ο Lewis.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης