Δήλωση του αφεντικού της F1: Δεν είναι αστείο η διοργάνωση αγώνα στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, 22:03
Δήλωση του αφεντικού της F1: Δεν είναι αστείο η διοργάνωση αγώνα στην Ελλάδα

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Κάποιοι μπορεί να γελάνε, κάποιοι άλλοι να μην πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα της Formula 1, ωστόσο αρμόδιος για να απαντήσει είναι το ίδιο το αφεντικό του θεσμού που ακούει στο Όταν ο Bernie  Ecclestone κάνει τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να τις αφήνουμε να αιωρούνται... όνομα Bernie Ecclestone.

Ο εκκεντρικός Bernie, που κατά καιρούς έχει δείξει την αγάπη του για τη χώρα μας, μίλησε για το θέμα αυτό στην κάμερα της τηλεόρασης του Αlpha και στον Κώστα Μπιτσικώκο. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είναι ανέκδοτο. Έχετε ειλικρινείς προθέσεις. Πρέπει να περιμένουμε να σταθεροποιηθούν λίγο τα πράγματα στην Ελλάδα και τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Όσοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα του Ecclestone μπορούν να καταλάβουν και την βαρύτητα των όσων δήλωσε για την Ελλάδα. Αρκεί βεβαίως να το πιστέψουν και οι Κυβερνώντες προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα στο κομμάτι της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρεί τόσο μεγάλες επενδύσεις από ιδιώτες.

Διαβάστε επίσης: Formula 1: Πρώτος στο γκραν πρι του Μπαχρέιν ο Hamilton με MercedesΠαρακολουθήστε την βαρυσήμαντη δήλωση του Bernie Ecclestone για την Ελλάδα: 
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, 22:23