Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ο Daniel Ricciardo κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος ήταν το δημοσίευμα του έγκυρου περιοδικού «MotorSport Magazine», περί συμφωνίας μεταξύ του Αυστραλού οδηγού και της Ferrari. Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριξε ότι το deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς έχουν υπογράψει ειδικό συμβόλαιο σε μορφή οψιόν, ώστε κανείς εκ των δύο να μη διαπραγματευτεί με κανέναν άλλο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η απάντηση του 29χρονου ήταν άμεση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. 

«Διαβάζω τι γράφεται, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η μοναδική ομάδα με την οποία έχω συζητήσει είναι η Red Bull. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Δεν έχω διαπραγματευτεί με κανέναν άλλο. Τουλάχιστον μέχρι αυτήν τη στιγμή» δήλωσε ο Ricciardo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ανέφερε ότι το 2019 θέλει να διαθέτει μονοθέσιο που διεκδικεί πρωτάθλημα και να είναι σε ομάδα που δεν διαχωρίζει τους οδηγούς σε πρώτο και δεύτερο, φωτογραφίζοντας τη Ferrari.

«Το όνειρό μου είναι να στεφθώ πρωταθλητής. Οπότε, δεν θα πήγαινα σε ομάδα που δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο. Φυσικά, θέλω μία ξεκάθαρη και δίκαιη αντιμετώπιση, όπως ακριβώς κάνει η Red Bull» είπε ο νικητής του GP Κίνας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης