Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης της γερμανικής ομάδας από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 έβαλε ο αγωνιστικός διευθυντής, Toto Wolff.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «auto motor und sport», ο Αυστριακός ξεκαθάρισε ότι οι πρωταθλητές θα συμμετάσχουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μετά το τέλος του 2020, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει δώσει ήδη τα χεριά με τη μητρική εταιρεία Daimler AG. 

Στις 12 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Daimler, με επικεφαλής τον CEO, Ola Kallenius, θα συνεδριάσει με το αντίστοιχο της Mercedes AMG Petronas F1 Team. Τότε θα υπογραφεί η νέα συμφωνία που θα ισχύσει από το 2021 και θα ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή της ομάδας στον θεσμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ο Wolff μίλησε και για το συμβόλαιο του Lewis Hamilton. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Όπως άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής της ομάδας και κάτοχος του 30% των μετοχών της Mercedes AMG F1, προφανώς και o LH44 αποτελεί προτεραιότητά τους, αλλά δεν πρόκειται να προσφέρουν όλο το χρυσάφι του κόσμου για τον δελεάσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης