Το μονοθέσιο του 2019, αυτό με το οποίο οι Nico Hülkenberg και Daniel Ricciardo θα αγωνιστούν στο εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1, παρουσίασε η Renault F1 Team.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στις εγκαταστάσεις της γαλλικής εταιρείας στο Enstone, παρουσία του αγωνιστικού team και του προέδρου της Renault Sport Racing, Jerοme Stoll, ο οποίος τόνισε: «Στη Renault, είμαστε παθιασμένοι με τους αγώνες. Η Formula 1 είναι μια παράσταση, ένα θέαμα, καθαρή ψυχαγωγία, αλλά είναι επίσης και το ανώτερο επίπεδο εμπλοκής με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το πάθος για την F1 είναι στην ουσία μία μετουσίωση του αγωνιστικού πνεύματος, της αποφασιστικότητας, της προθυμίας αλλά, παράλληλα, και της προόδου που επιτυγχάνεται εξαιτίας της συνεχούς καινοτομίας που αποτελεί πηγή έμπνευσης για το άθλημα».

«Σε κάθε περίπτωση, αυτό το πάθος πρέπει να χαλιναγωγείται με μία γερή δόση ρεαλισμού. Η εμπλοκή της στην F1 είναι εξαιρετικής σημασίας για τη Renault, αφού αποτελεί ένα εργαστήριο στο οποίο εξελίσσονται τεχνολογίες για τα μελλοντικά καθημερινά μας αυτοκίνητα, όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με το νέο μας κινητήρα E-Tech 19».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Cyril Abiteboul, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό οδηγικό δίδυμο, ένα από τα ισχυρότερα στην πίστα όπως είπε χαρακτηριστικά, που μπορεί να εκτοξεύσει την R.S.19.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης