Σκληρή κριτική προς τους υπευθύνους της F1 και τους κανονισμούς που ισχύουν άσκησε ο Sebastian Vettel, ζητώντας άμεσες και δραστικές αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 παραδέχθηκε ότι το ενδιαφέρον των θεατών έχει χαθεί λόγω των αυστηρών περιορισμών, της περίπλοκης τεχνολογίας και της περιθωριοποίησης των οδηγών, αφού τα μονοθέσια έχουν γίνει πιο εύκολα και προβλέψιμα.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε και πάλι στο άθλημα, να δώσουμε και πάλι τη δυνατότητα στον θεατή να ταυτιστεί με το μονοθέσιο και τον οδηγό. Να κερδίζει αυτός που είναι πραγματικά ταχύτερος μέσα στην πίστα και όχι να χανόμαστε σε περίπλοκους κανονισμούς. Δεν πρέπει να χαθούν οι ρίζες του αθλήματος. Ελπίζω τα μονοθέσια να γίνουν ξανά πιο απλά και κατανοητά, επιτρέποντας στους οδηγούς να ξεχωρίσουν» τόνισε ο Vettel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Ferrari, χαρακτηρίζοντας την πρώτη του χρονιά ονειρεμένη. «Αυτή η ομάδα είναι μύθος. Το πάθος, η αφοσίωση, ο ενθουσιασμός και η γοητεία κάθε ανθρώπου και συνεργάτη είναι εκπληκτική. Μια ιδιαίτερη έμπνευση για μένα. Ανυπομονώ για την έναρξη των δοκιμών και είμαι βέβαιος ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για να φτάσουμε τις Mercedes» επεσήμανε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης