Η τραγική εμφάνιση των Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen στο Grand Prix της Monza, απογοήτευσε τους χιλιάδες tifosi που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες, αλλά και τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο οδηγοί της Scuderia Ferrari δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Mercedes, με τους Hamilton και Bottas να κυριαρχούν απόλυτα μέσα στην έδρα των Ιταλών και να παίρνουν προβάδισμα στη γενική βαθμολογία.

Καλύτερο ρυθμό είχαν και οι πιλότοι της Red Bull, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Sergio Marchionne. Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari παρακολούθησε από κοντά το GP και ήλπιζε σε θρίαμβο της ομάδας του. Ωστόσο, τίποτα δεν πήγε καλά, με τον μεγάλο αντίπαλο Dieter Zetsche – CEO της Mercedes – να πανηγυρίζει έξαλλα μέσα στο box της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, όλες οι κάμερες στράφηκαν στον Marchionne. Ο 65χρονος, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση των μονοθεσίων σε Spa και Monza και ζήτησε από την ομάδα να βρει άμεσα τις απαντήσεις.

«Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Το στήσιμο του μονοθεσίου ήταν λάθος και υποτιμήσαμε το circuit. Τα κάναμε θάλασσα τόσο στη Monza, όσο και στο Spa. Πρέπει να επιστρέψουμε στο εργοστάσιο και να δούμε τι συνέβη», υποστήριξε το αφεντικό της Ferrari. Στη συνέχεια, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα, λέγοντας ότι: «Είμαι βέβαιος ότι στη Σιγκαπούρη θα εμφανιστούμε πιο δυνατοί».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης