Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκραν πρι της Βραζιλίας θα μείνει στην ιστορία για τον τρόπο αλλά και το… τριώρο που έπρεπε να
Κορυφαίος πιλότος στο GP της Βραζιλίας αναδείχτηκε ο Verstappen έπειτα από ψηφοφορία στο f1.comπεράσει για να ολοκληρωθεί. Όσοι το είδαν περίμεναν να απολαμβάνουν μάχες στη βροχή, όμως για θέματα ασφαλείας οι αγωνοδίκες δεν το επέτρεπαν.

Έτσι βλέπαμε συνεχώς το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, δύο φορές κόκκινη σημαία (προσωρινή διακοπή αγώνα) και ατυχήματα. Τελικά προς το τέλος καταφέραμε να δούμε και λίγο… αγώνα, με τον Max Vertspappen να κλέβει την παράσταση και να τερματίζει στην 3η θέση (νικητής ήταν ο Hamilton).

Απολαύστε οδήγηση στη βροχή (και το απίστευτο… σώσιμο στο 0:27)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας θύμισε τα παλιά
Ο Verstappen απέδειξε πως δεν έχει μόνο ικανό μονοθέσιο αλλά είναι και ικανός πιλότος…Όμως, μαζί με όλα τα παραπάνω, το μυαλό μας ταξίδεψε στο παρελθόν και σε κορυφαίους οδηγούς που είχαν το σθένος να προσπεράσουν και να αποδείξουν πως Formula 1 δεν είναι μόνο η ικανότητα του μονοθεσίου αλλά και οι δυνατότητες του πιλότου.

Αυτό απέδειξε χθες ο οδηγός της Red Bull Max Vertsappen, που μας… έφτιαξε το απόγευμα, καθώς ήταν ο μόνος που έδειχνε πως θέλει να οδηγήσει με τρόπο που επιθυμούν όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο μόλις 19 ετών πιλότος, γιος του πρώην οδηγού της F1 Jos Vertsappen, έκανε… παππάδες και μας κράτησε όλους σε αγωνία.

Αυτός ο πιτσιρικάς θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον...

Μπορούσε και τη νίκη…
Κρίμα που η στρατηγική της ομάδας του τού στέρησε ίσως και τη νίκη, όμως αυτό που προσέφερε Μας… έφτιαξε το απόγευμα ο πιλότος της Red Bullήταν ανεπανάληπτο. Και δεν ήταν μόνο οι προσπεράσεις αλλά και το… σώσιμο στον 39ο γύρο, όταν σε ένα γλίστρημα του μονοθεσίου του και ενώ πήγαινε ολοταχώς για τον τοίχο, το έσωσε με μία μαγική κίνηση.

Ο νεότερος νικητής αγώνας στη Formula 1 (εφετινό γκραν πρι Ισπανίας στις 15 Μαΐου) ξεδίπλωσε το οδηγικό του ταλέντο και έστειλε το μήνυμα, όχι μόνο το τι θέλει να παρακολουθεί ο θεατής αλλά και πως αν δεν ρισκάρεις, δεν θα πετύχεις..

 Το απίστευτο σώσιμο στον 39ο γύρο σε εικόνες...

Χόρευε στη βροχή ο Ολλανδός πιλότος...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης