Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι το Νο2 σε απήχηση σπορ στον κόσμο μετά το ποδόσφαιρο. Αυτό έχουν δείξει οι μελέτες αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαδίζει με την ελληνική πραγματικότητα και αυτό το Τέτοια ποιοτικά video έπρεπε να βλέπουμε αρκετά συχνά… γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Οι αγώνες που διεξάγονται εντός συνόρων, με εξαίρεση ίσως το ράλι Ακρόπολις, δεν αντικατοπτρίζουν την αίγλη που έχει το σπορ ενώ η προβολή τους είναι σχεδόν ανύπαρκτη καθώς ούτε οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν ενδιαφέρονται. Σπάνια βλέπουμε το προϊόν όπως του αξίζει να το αντιμετωπίζουν ενώ ακόμα και η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού έχει τον… τρόπο της να κρατά τους δημοσιογράφους και τα Μέσα μακριά, γεγονός που φαίνεται και από την αντιμετώπιση που έχει από αυτά.

Τις τελευταίες ημέρες ανέβασε στην σελίδα της στο youtube, ένα video με τίτλο “Motorsport in Greece 2015”, θέλοντας να δείξει στον απλό κόσμο τι είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα. Παρατηρώντας το, διαπιστώσαμε πως πρόκειται για ένα ποιοτικό video που ίσως θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί εδώ και πολύ καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάλιο αργά παρά ποτέ;

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Photo Rally Press

Παρακολουθήστε το σχετικό video…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης