Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όσοι βρέθηκαν προ λίγων ημερών στην ανάβαση Διονύσου θα έζησαν από κοντά τα εντυπωσιακά Ο “Mario” μπήκε με… πολύ πάθος στον αγώνα περάσματα του Μάριου Ηλιόπουλο οποίος έτρεξε με Ford Fiesta WRC.
   
Το συγκεκριμένο… τέρας με τους 555 ίππους έβγαζε φωτιές στα χέρια του πρωταθλητή της κατηγορίας Formula Saloon γεγονός που φάνηκε και από τους χρόνους που σημείωσε στα τέσσερα συνολικά περάσματα, σε δοκιμές και αγώνα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος

Ρεκόρ με το… καλημέρα
O «Mario» ξεκίνησε με ρεκόρ και το… έσπασε τέσσερις φορές!Η αρχή έγινε με το πρώτο ανέβασμα στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά και η συνέχεια ήρθε με τα δεύτερα δοκιμαστικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ημέρα του αγώνα οι χρόνοι έπεσαν ακόμα περισσότερο και όπως αποδείχτηκε στο τελείωμα της ημέρας κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της ανάβασης Διονύσου.

Το συγκεκριμένο ρεκόρ κατείχε από το 1976 ο αγαπημένος, ακόμα και σήμερα, οδηγός αγώνων Τάσος Ιαβέρης, που είχε πετύχει πίσω από το τιμόνι του πρωτότυπου Grac Boubis-Alfa Romeo.

Από το περιοδικό 4Τροχοί του 1976 όπου αναφέρεται ο χρόνος που είχε πετύχει τότε ο Τάσος Ιαβέρης...

Δηλώσεις στο zougla.gr
Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Μάριο Ηλιόπουλο ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νοιώθω πολύ Όπως πάντα ο «Μάριο» ευχαρίστησε τον κόσμο…όμορφα με το αποτέλεσμα και είμαι ικανοποιημένος τόσο εγώ όσο και τα μέλη της αγωνιστικής μας ομάδας, του Μέλετη και του Γιάννη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με αγάπη και ενθουσιασμό με αγκάλιασε στον Διόνυσο και εύχομαι πάντα, όπου δίνουν το παρών, να ανταμείβονται με πλούσιο θέαμα. Ραντεβού στην Κύμη».

Σε ερώτηση που του κάναμε για το αυτοκίνητο που θα επιλέξει να τρέξει στην ανάβαση Κύμης που είναι προγραμματισμένη για το χρονικό διάστημα 20-21 Μαΐου η απάντηση ήταν μονολεκτική: “Ford”.

Χρόνοι «Mario» (Ανάβαση Διονύσου 2017)
Δοκιμές (1ο σκέλος): 2:18.11
Δοκιμές (2ο σκέλος): 2:17.48
Αγώνας (1ο σκέλος): 2:16.76
Αγώνας (2ος σκέλος): 2:16.59

Το Ford Fiesta WRC του 'Mario' αποδίδει 555 ίππους και συμμετέχει στην κατηγορία Formula Saloon

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης