Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ιαβέρης Junior συμμετείχε πριν από λίγες ημέρες στο SEAJETS ράλι Ακρόπολις και έμεινε στις

Οι δυσκολίες που περνά ο Ιαβέρης Junior ας είναι σε λίγο καιρό μία απλή… ανάμνησηαναμνήσεις των φιλάθλων με τα πολύ εντυπωσιακά και γρήγορα περάσματα του. Δυστυχώς σε μία ειδική διαδρομή στάθηκε άτυχος όταν το αγωνιστικό του τούμπαρε με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι πως ο Ιαβέρης Junior δεν είναι μόνο μαχητής στις ειδικές διαδρομές αλλά και στη ζωή καθώς  δίνει καθημερινά τη δική του μάχη με την ασθένειά που τον ταλαιπωρεί, καθώς είναι νεφροπαθής τελικού σταδίου. Την Τετάρτη 18 Μαΐου ξεκινάει ο προμεταμοσχευτικός έλεγχος, ώστε τον Ιούνιο να τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής του που τον ταλαιπωρεί δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατέρας και γιος... Μία σχέση πάθους!!!

Όλοι μαζί του….
Δίπλα του όπως πάντα η οικογένειά αλλά και όλοι οι φίλοι των αγώνων (η δεύτερη οικογένειά του) που Μαχητής στις ειδικές, μαχητής και στην ζωή… τον αγαπούν και τον σέβονται, όπως άλλωστε αρμόζει σε έναν οδηγό που κουβαλά το βαρύ όνομα Ιαβέρης…

«Είμαι τυχερός που έχω τόσο καλούς γονείς (ανθρώπους πάνω από όλα) όπως και δύο υπέροχα αδέλφια … και ακόμη αρκετούς φίλους (συγγενείς που διάλεξα και με διάλεξαν) … όλοι δίπλα μου (με όλες τις παραξενιές μου) … ελπίζω σε έναν καλό δρόμο – ταξίδι σε ακόμη έναν αγώνα!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Ιαβέρης Junior και όλοι εύχονται να βγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα νικητής από τον δύσκολο αυτό αγώνα που δίνει.


Διαβάστε επίσης:
Ο Ιαβέρης Junior επιστρέφει στο ράλι Ακρόπολις

Διαβάστε επίσης: Η άτυχη στιγμή της εγκατάλειψης του Ιαβέρη Junior όταν τούμπαρε…

Η οικογένεια 'Ιαβέρη' ή... Τάσου Μαρκουίζου (δεξιά ο μπαμπάς!)
Ο χαμογελαστός όπως πάντα Ιαβέρης Junior συνεχίζει τη δική του μάχη... Είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσει και με... διαφορά!
Ο Ιαβέρης Junior συμμετείχε πριν από λίγες ημέρες στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις...
Εικόνα από ειδική διαδρομή του Ακρόπολις...
Άντε να περάσει και αυτή η μάχη να τελειώνουμε...
Το όνομα Ιαβέρης ήταν πάντα συνυφασμένο με το θέαμα!
Ο Ιαβέρης Junior συμμετείχε στο Ακρόπολις έχοντας δίπλα του τον Σπύρο Κολτσίδα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης