Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Σε λιγότερο από έναν μήνα και λίγες ημέρες μετά το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, οι λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού θα δώσουν το νέο τους ραντεβού στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ήχοι των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα ηχήσουν και πάλι για τον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021. Την ανάβαση διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, στις 18-19 Σεπτεμβρίου.

Δίπλα στη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου για ακόμα μία χρονιά βρίσκονται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ΠΕ Μαγνησίας και το Τμήμα Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, έχοντας παράλληλα τον ρόλο του συνδιοργανωτή.

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 4,8 χιλιόμετρα και οι αγωνιζόμενοι θα την κάνουν δύο φορές. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 30 Αυγούστου και λήγουν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  41η Ανάβαση Πορταριάς θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης