Ράλι Σπριντ Start Line: Χωμάτινη... νίκη για Φιλιππίδη - Σαίνη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015, 21:50
Ράλι Σπριντ Start Line: Χωμάτινη... νίκη για Φιλιππίδη - Σαίνη

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Την πρώτη... προπόνηση πριν την έναρξη του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι (στα τέλη του μήνα) πραγματοποίησαν αρκετά πληρώματα που συμμετείχαν στο 1ο ράλι σπριντ Start Line. Στο χωμάτινο αγώνα οι συμμετέχοντες έπρεπε να καλύψουν δύο φορές την ειδική διαδρομή «Κινέττα –Λουτράκι»,  μήκους 18.83 χλμ. προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

Τελικά μετά από δύο περάσματα, στην κορυφή βρέθηκαν οι Φιλιππίδης - Σαίνης με Mitsubishi EVO 9. Το βάθρο των νικητών της γενικής κατάταξης συμπλήρωσαν οι Μπαντούνας - Παναγιωτούνης και Ζήσης - Τσιάπας, αμφότεροι με Mitsubishi EVO 6. Να σημειώσουμε πως στην επιστροφή του στους αγώνες, ο Μάνος Στεφανής και έχοντας στο μπάκετ του συνοδηγού τον Κώστα Στεφανή, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 4η θέση της γενικής.

Στον αγώνα τερμάτισαν 25 πληρώματα.


Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της γενικής κατάταξης πατήστε ΕΔΩΕύκολη αποδείχτηκε η νίκη για τους Φιλιππίδη - Σαίνη που συμμετείχαν με Mitsubishi EVO 9
O Μπαντούνας έδειξε γι' ακόμα μία φορά πόσο καλός οδηγός είναι αλλά δυστυχώς του λείπει ένα πιο σύγχρομο αμάξι. Δεύτερη θέση γενικής με συνοδηγό τον Παναγιωτούνη και αυτοκίνητο ένα EVO 6.
Βάθρο για τους Ζήση - Τσιάπα με Mitsubishi EVO 6
Η επιστροφή του Μάνου Στεφανή (με συνοδηγό ποιον άλλον; τον Κώστα Στεφανή) συνοδεύτηκε με μία 4η θέση γενικής...

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015, 22:25