Υστερα από έντεκα μήνες απουσίας από το Αυτοκινητοδρόμιο της Πάχης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιστρέφει στη Μεγαρική πίστα υποσχόμενο δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα.

Ο αγώνας είναι ο 4ος του εφετινού πρωταθλήματος και θα γίνει το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Στα Superbike, την κορυφαία κατηγορία των 1.000 κυβικών και 200 ίππων, ο Σωτήρης Μπεγνής -που προηγείται στη βαθμολογία- θέλει να αποδείξει ότι δεν πήρε τυχαία τις δύο πρώτες καρό σημαίες της εφετινής χρονιάς. Ο 11 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Σάκης Συνιώρης θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη διαφορά των πέντε βαθμών, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος θέλει να αποδείξει ότι δεν φέρει τυχαία το Νο1 πάνω στη μοτοσυκλέτα του. Ο Μιχάλης Κουτσουμπός θέλει να αφήσει πίσω του τις εφετινές ατυχίες, ενώ υπολογίσιμοι είναι οι Δημήτρης Παπαγγέλου και Φώτης Τσαλίκης, που διαθέτουν πιο παλιά αλλά ιδιαίτερα αξιόμαχα μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα SS600 (Supersport), την κατηγορία των 600 κυβικών, ο Δημήτρης Καρακώστας έχει μονοπωλήσει τις νίκες στους τρεις αγώνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και έχει δημιουργήσει διαφορά 23 βαθμών από τον ιδιαίτερα σταθερό Άλεξ Παπαγεωργίου. O περσινός πρωταθλητής Σταύρος Τριντής, που έχει πρωταγωνιστήσει στα Μέγαρα στο παρελθόν, μας υπόσχεται παρόμοια επίδοση, ενώ ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος θέλει να παραμείνει μπροστά από τους Τάσο Σκυριανόγλου και Βασίλη Ευθυμίου, που ξαναβρίσκει τον ρυθμό του πάνω στο πανέμορφο τρικύλιδρο MV Agusta F3 675.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μικτή κατηγορία των Racing ο Λέανδρος Ντότσικας έχει κατακτήσει όλες τις μέχρι στιγμής καρό σημαίες πάνω στo δίχρονo TZ250, με τους Χρήστο Παπανικολάου και Γιάννη Περιστερά να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα με τις μοναδικές στην Ελλάδα μονοκύλινδρες τετράχρονες Moto3. Στα SS300 (Supersport 300) o Γιώργος Γερακιανάκης έχει διαφορά μόλις δύο βαθμών από τον Θωμά Σκούρτα και η μονομαχία τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην κατηγορία των Νέων, ο Γιάννης Περιστεράς, του οποίου η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη ύστερα από τον πρόσφατο τραυματισμό του, δεν έχει μέχρι στιγμής κανέναν αντίπαλο, παίρνοντας τρεις νίκες μπροστά από τον περσινό πρωταθλητή Χρήστο Παπανικολάου.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ οι αγώνες της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης