Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους αγώνες
Η Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα σε ειδική διαδρομή 4:15 λεπτών λέει στον οδηγό 59 (!) φορές, «πάτα το!!!»αυτοκινήτου. Μπορεί να είναι… ξανθιά, ωστόσο καταφέρνει να κινείται με το πόδι στο πάτωμα όταν συμμετέχει σε αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων.

Επιπλέον και όταν ο χρόνος της το επιτρέπει, κάθεται και στη θέση του συνοδηγού, κάτι που την έχουμε δει να κάνει όταν τρέχει με τον Γιάννη Ζούνη και αγωνιστικό αυτοκίνητο, ένα Subaru Impreza. Για όσους δεν την έχουν παρακολουθήσει από κοντά, μπορεί να φανταστούν πως ίσως και να φοβάται…
 
Η Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα ανάβει... φωτιές στον οδηγό Γιάννη Ζούνη ο οποίος κινείται συνήθως σε πιο... νορμάλ ρυθμούς!

Πάτα – πάτα έχει… Κόψε – κόψε έχει;
Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει το αντίθετο και του δίνει και καταλαβαίνει! Όπως θα δείτε μάλιστα και στο σχετικό video προτρέπει και τον οδηγό να πατά το γκάζι χωρίς να φοβάται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάτα το, πάτο το», του λέει συνεχώς ενώ ατάκες όπως, «σανίδα – σανίδα», «μην το αφήνεις», «πάτα το σε παίρνει», «αργείς πολύ» είναι κάτι που επαναλαμβάνεται χωρίς τέλος!!!!

Παρακολουθήστε το incar video από ειδική διαδρομή στο ράλι Παλάδιο 2015 όπου η Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα τη… λέει συνεχώς στον οδηγό Γιάννη Ζούνη και τον προτρέπει να πατήσει το γκάζι!

Γιάννης Ζούνης και Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα στον... αέρα με Subaru Impreza
Ποιος την... ακούει πάλι, φαίνεται να λέει ο Γιάννης Ζούνης που ετοιμάζεται για ειδική διαδρομή!!!

 

    

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης