Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Στην… πατρίδα του επιστρέφει ο Ιορδάνης Σερδερίδης για να συμμετάσχει στο Φθινοπωρινό Ράλι, τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συμπατριώτης μας που κατοικεί μόνιμα στο Λουξεμβούργο θα δώσει το «παρών» στα Ακροπολικά χώματα της Φωκίδας γι’ άλλη μια χρονιά.

Ο Ιορδάνης Σερδεριδης

Τίτλο στο WRC…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καβαλιώτης οδηγός μετά την κατάκτηση του επάθλου ιδιωτών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι το 2017, αφοσιώθηκε στις επιχειρήσεις του με επιλεκτικές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο Φθινοπωρινό Ράλι θα οδηγήσει Skoda Fabia R5 ένα αυτοκίνητο που του χάρισε δύο βάθρα στα ελληνικά χώματα πέρυσι αλλά και την πρώτη ελληνική θέση στο Ράλι Ακρόπολις.

Με Skoda Fabia R5 θα συμμετάσχει στο ράλι Φθιώτιδας ο Καβαλιώτης οδηγός...

 

Στόχος η ευχαρίστηση

«Αποφασίσαμε με την ομάδα μου να συμμετάσχουμε στο Φθινοπωρινό Ράλι πραγματικά την τελευταία στιγμή. Η ιδέα ήταν να ξεφύγω από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να διασκεδάσω σε Σερδερίδης: «Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα παρά μόνο η ευχαρίστηση των Ελλήνων θεατών που θα ανεβούν στο βουνό»έναν αγώνα που αγαπώ ιδιαίτερα, εξαιτίας των εξαιρετικών ειδικών διαδρομών. Το Skoda Fabia R5 είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο της κατηγορίας και φημίζεται για την αξιοπιστία του που είναι απαραίτητη στα σκληρά χώματα και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Έχω να συμμετάσχω σε χωμάτινο αγώνα σχεδόν έναν χρόνο, από το περσινό ράλι Αυστραλίας. Ήρθαμε εδώ για να διασκεδάσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα παρά μόνο η ευχαρίστηση των Ελλήνων θεατών που θα ανεβούν στο βουνό. Υπάρχει η σκέψη να ακολουθήσω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη νέα χρονιά, αν μπορέσω να «κλέψω» λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, ενώ όνειρο μου είναι και η συμμετοχή στο Ράλι Σαφάρι!»

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης