Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από απουσία 10 ετών, ο «Ιαβέρης Junior» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας στο Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016, στο οποίο θα μοιραστεί με τον Σπύρο Κολτσίδα ένα Mitsubishi Lancer EVO IX.

Ο «Ιαβέρης Junior», θα επανέλθει στο αγωνιστικό προσκήνιο συμμετέχοντας στο Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016, που θα διεξαχθεί στις 6-8 Μαΐου με επίκεντρο την Λαμία. Δίπλα στον πρωταθλητή της κατηγορίας F3 για τις χρονιές 2002, 2003, 2004 και 2005 θα βρεθεί ο Σπύρος Κολτσίδας, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί επιτυχώς και στο παρελθόν, κατακτώντας τον τίτλο του 2005.

Ιαβέρης Junior (δεξιά) και Σπύρος Κολτσίδας ετοιμάζονται γα το φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μία καλή θέση…
Το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσει το πλήρωμα, θα είναι ένα Mitsubishi Lancer EVO IX, που προετοιμάζει η “Sotirhos Motorsport”, αγωνιστική ομάδα της οποίας επικεφαλής είναι ο Λευτέρης Σωτήρχος.

Το Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016 αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ράλι (ERC) και ταυτόχρονα, αποτελεί τον 2ο και 3ο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι, με την κάθε αγωνιστική ημέρα να προσμετρά ξεχωριστά, σε επίπεδο βαθμολογίας, στο θεσμό. Οι «Ιαβέρης Junior»-Σπύρος Κολτσίδας, θα βρίσκονται στην κατάταξη του αγώνα στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, διεκδικώντας τη διάκριση απέναντι στους κορυφαίους Ευρωπαίους οδηγούς στην κατηγορία ERC2, δηλαδή για αυτοκίνητα της Κατηγορίας Ν, όπως τη γνωρίζαμε κατά το παρελθόν.

Το πλήρωμα στηρίζουν οι εταιρείες Cosmote, Nobacco και Valvoline, τα ελαστικά θα είναι της Pirelli, ενώ ο αγωνιστικός εξοπλισμός του πληρώματος παρέχεται από την Racing Star.

Επαγγελματική παρουσίαση από τον Ιαβέρη Junior...

Με Mitsubishi EVO 9 θα τρέξει στον εθνικό μας αγώνα ο Ιαβέρης Junior

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης