Του Μιχάλη Κοντιζά

Έχει στην κατοχή του ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα. Ένα ειδικά τροποποιημένο αυτοκίνητο για αγώνες drift με έναν πανίσχυρο κινητήρα της AMG να βρίσκεται στα «σωθικά» του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ήχος του μοτέρ είναι μαγικός. Ο Νίκος Τσέλος απολαμβάνει να μπαίνει με τέρμα το γκάζι σε κάθε στροφή της πίστας, πλαγιολισθαίνοντας με μαεστρία και ενθουσιάζοντας το κοινό σε κάθε εμφάνισή του.

Πρόκειται για έναν αυθεντικό οδηγών αγώνων, έναν άνθρωπο που ασχολείται με τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και 20 χρόνια. Ο Νίκος, με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας μιλά για το ελληνικό drift, καλεί τον κόσμο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα και αποθεώνει τον «γορίλα», το Mazda RX-8 με τον κινητήρα της AMG και τον εκπληκτικό ήχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει το κόστος συντήρησης σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλο. Αξίζει όμως κάθε ευρώ που δίνει. Μέσα στις πίστες έχει ζήσει τα πάντα. Στο παρακάτω βίντεο αναφέρει ορισμένες από τις πιο συναρπαστικές στιγμές, εκφράζει χωρίς περιστροφές την άποψή του για τον χώρο και αποκαλύπτει ότι πλέον υπάρχει εξέλιξη σε κάθε κομμάτι.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης