Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν από μικρός στο αίμα σου υπάρχει το… μικρόβιο του πρωταθλητισμού δεν μπορείς να κάνει
Στον τελευταίο αγώνα της Λάρισας οι Τσολακίδης – Δήμου κέρδισαν 10 από τις… 10 ειδικές διαδρομέςαλλιώς. Είσαι καταδικασμένος να πετύχεις, είσαι υποχρεωμένος να ανέβεις όσο ποιο ψηλά γίνεται. Το να τερματίσεις δεύτερος είναι σα να βγαίνεις… τελευταίος άρα καλύτερα να μείνεις σπίτι σου.

Όλα τα παραπάνω είναι αρχές της οικογένειας Τσολακίδη από την Θεσσαλονίκη που με ότι πιαστεί θέλει να αγγίξει την κορυφή. Το όνομα Τσολακίδη είναι γνωστό όχι μόνο στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Βασίλης Τσολακίδης έχει πανηγυρίσει παγκόσμιο πρωτάθλημα στο δίζυγο άρα η συμμετοχή και μόνο του αδερφού του Σωκράτη σε αγώνες ράλι, έπρεπε να συνοδευτεί με το ανάλογο αποτέλεσμα.

Σωκράτης Τσολακίδης και Χάρης Δήμου στη ράμπα του τερματισμού με την Skoda Fabia R5 γεμάτη... κύπελλα!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξανά πρωταθλητής
Έτσι και έγινε, καθώς ο Σωκράτης Τσολακίδης επέστρεψε και κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ο Ο Θεσσαλονικιός οδηγός έχει κατακτήσει τον τίτλο και το 2003ράλι για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν το 2003 και η επιτυχία του αυτή (εκείνη την περίοδο) ήταν αιτία να δεχτεί πόλεμο με ότι μπορεί ο καθένας να φανταστεί, αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά.

Λίγο αργότερα σταμάτησε να τρέχει όμως επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται αποφάσισε να επιστρέψει με μεγαλύτερο πάθος, πείσμα και με εμπειρία. Ο στόχος του ήταν να φέρει τον τίτλο στη Βόρεια Ελλάδα και όπως αποδείχτηκε το κατάφερε.

Δίδυμο... φωτιά οι Τσολακίδης και Δημου (αριστερά)

Προσπάθεια από όλη την ομάδα
Μαζί του σε όλη αυτή την προσπάθεια ο συνοδηγός του Χάρης Δήμου, με τον οποίο έχουν περάσει Το zougla.gr ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους πρωταθλητές Ελλάδος ράλι 2017πολλά, ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές αλλά πάντα ενωμένοι σαν μία γροθιά έχουν αποδείξει πως δεν έχουν αντίπαλο.

Δίπλα τους βρέθηκε, η Traffic Oil Lubricants, η Mr Fast, η Gardner Denver Hellas, η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών και η Kosmocar. Το zougla.gr ήταν και αυτό, εκεί μαζί τους, όπως και όλα αυτά τα χρόνια και σε όσους αγώνες έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν.  

Βέβαια για να έρθει το σωστό αποτέλεσμα το ρόλο του έπαιξε και η πολύ καλά στημένη Skoda Fabia R5 που υποστήριξε η ουγγρική ομάδα Eurosol.

Το zougla.gr στο αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ελλάδος 2017

Οι δηλώσεις του Τσολακίδη
Ο Σωκράτης Τσολακίδης μίλησε στο zougla.gr και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για Ο Τσολακίδης αφιέρωσε το πρωτάθλημα σε όλους τους φίλους των αγώνων τον τίτλο που κατακτήσαμε μαζί με τον Χάρη (σ.σ. τον συνοδηγό του). Το πρωτάθλημα πήγε στην Βόρεια Ελλάδα και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Είναι σημαντικό που είχα στα χέρια μου ένα τόσο δυνατό αλλά και καλοστημένο αυτοκίνητο ενώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους των αγώνων που μου έδειξαν και μου δείχνουν την αγάπη τους με πάθος».

 
φωτογραφίες: Ηλίας Παππάς

 
Όμορφες εικόνες από τον τελευταίο αγώνα στη Λάρισα

Η Skoda Fabia R5 τερματίζει και στη ράμπα γίνεται... χαμός!
Όλη η ομάδα στη ράμπα του τερματισμού
Χωρίς... αντίπαλο συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς το πλήρωμα από την Θεσσαλονίκη
Ο Σωκράτης υπογράφει αυτόγραφα στους μικρούς φίλους τω αγώνων
Η σαμπάνια έρεε άφθονη στον τερματισμό!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης