Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ανάβαση της Ριτσώνς συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων.

Ο αγώνας θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θεατές στην ειδική διαδρομή που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Χαλκίδα.

Η Lamborghini Huracan του "Samino" θα κάνει την εμφάνισή της στη Ριτσώνα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι Ο αγώνας ξεκινά στις 10:30 π.μ. την Κυριακήπρογραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων.

Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.30 ενώ ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου (09.00).

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα κυνηγήσει ένα ακόμα ρεκόρ χρόνου...

 

Κορυφαίες συμμετοχές και θέαμα

Να σημειώσουμε πως στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι, Μάριος Ηλιόπουλος (Ford Focus ST), Samino (Lamborghini Huracan), Παναγιώτης Ηλιόπουλος (Ferrari 458), Παναγιώτης Σολδάτος (Ford Fiesta), οι οδηγοί που τρέχουν για το θεσμό του Ενιαίου όπως και οδηγοί drift που αναμένεται να προσφέρουν εκρηκτικό θέαμα.

 

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ

 

Τα ιστορικά οχήματα δεν κάνουν απλά... βόλτα αλλά προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα

 

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τον αγώνα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης