Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… συνεχίζεται το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων για τον οδηγό αγώνων Μάριο Ηλιόπουλο. Ο εκκεντρικός οδηγός κατάφερε να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο Ο “Mario”… εκθρόνισε τον θρύλο των αγώνων Λεωνίδα Κύρκο δύο γύρους πριν την ολοκλήρωση του θεσμού έχοντας αφήσει στην δεύτερη θέση τον Λεωνίδα Κύρκο, τον επί σχεδόν 20 χρόνια πρωταθλητή αναβάσεων!

Η αλλαγή… σκηνικού στο πιο δημοφιλές πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου και στην πιο δυνατή κατηγορία δίνει νέο ενδιαφέρον όχι μόνο για τη συνέχεια αλλά και για την επόμενη χρονιά. Από τη μία, ο Μάριος Ηλιόπουλος θα θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή ενώ από την άλλη, ο Λεωνίδας Κύρκος θα έχει ως στόχο να επιστρέψει στον θρόνο. Σίγουρα πάντως η κόντρα θα είναι δυνατή και με τεράστιο ενδιαφέρον για τους χιλιάδες θεατές που διψούν για τέτοιες μάχες.

“Mario” εν δράσει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δουλειά έφερε αποτέλεσμα
Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Μάριο Ηλιόπουλο ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να προετοιμάσουμε το αυτοκίνητο το οποίο ο αντίπαλός μας γνωρίζει καλά και εξελίσσει 25 χρόνια. Σίγουρα ήταν μία χρονιά η οποία έφερε καρπούς μετά από την δική μας προσπάθεια. Ο Λεωνίδας δεν είναι τυχαίος αντίπαλος και είναι ένας οδηγός και μηχανικός με τεράστια εμπειρία. Στόχος της ομάδας μας είναι να υπερασπιστούμε και να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή με ψυχή, αξιοπρέπεια, πάθος και πολύ θέαμα».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΕ

Το μεγαλύτερο πάρτι!!!
Μάλιστα ο ίδιος και μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έγραψε χαρεακτηριστικά: «Οι περισσότεροι φίλαθλοι και αγωνιζόμενοι λένε ότι το βασικό στοιχείο που διακρίνει τον Μάριο είναι Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για το μεγαλύτερo open party που έχει διοργανωθεί ποτέ!!! ότι έχει ψυχή. Από τα βάθη λοιπόν αυτής της ψυχής θέλω να ευχαριστήσω και να μοιραστώ τα συναισθήματα μου με όλους αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν, οικογένεια, φίλους και μηχανικούς, πρωτίστως τον Μελέτη, τους αγωνιζόμενους και συναθλητές, το Δ.Σ και τα μέλη του Σ.Ο.Α.Α. , αλλά ιδιαίτερα όλους τους θεατές που με κρύο, βροχή ή ζέστη ήταν παρόντες στο βουνό, δείχνοντας την αγάπη τους. Προς τιμήν όλων των ανωτέρω θα διοργανωθεί ένα open party, στο οποίο η παρουσία τους θα είναι εξίσου σημαντική για μένα και την ομάδα μας. Στις 14 Σεπτεμβρίου ( απογευματινή ώρα) θα ανακοινωθεί από το Facebook το μέρος, η μέρα και η ώρα που θα διοργανωθεί και θα είναι λίγες μέρες μετά».


Διαβάστε επίσης:
Ανάβαση Ομαλού: Η Κρήτη ανέδειξε τους πρωταθλητές

 

Ο Mario έκανε φέτος την αρχή... Θα συνεχιστεί και τιυς επόμενες χρονιές;
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος; Ο μηχανικός Μελέτης Καρατεκίδης (αριστερά) με τον Μάριο Ηλιόπουλο...
by.... Mario
H ομάδα του Μάριου Ηλιόπουλου απέδειξε ότι έκανε φέτος κορυφαία δουλειά έχοντας απέναντί της την αντίστοιχη της Kirkos Racing Team...
Τα... οπίσθια του Ford Escort WRC με το οποίο ο Mario κατέκτησε τον τίτλο
Η αγωνιστική... τρέλα και η ψυχή έπαιξαν το ρόλο τους στους φετινούς αγώνες...
Μάριος Ηλιόπουλος: Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015 (κατηγορία Ε)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης