Του Μιχάλη Κοντιζά

Στο zougla.gr καινοτομούμε για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Κοντιζάς δημιουργεί μια σειρά αφιερωμάτων σε αθλητές και ανθρώπους των ελληνικών αγώνων. Αναδεικνύει αυτούς που χαρίζουν θέαμα στις ειδικές διαδρομές μέσω των ξεχωριστών βίντεο που ετοιμάζει και προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο.

Η νέα ενότητα συνεχίζεται με τον Χρήστο Ντάγκα. Έναν σπεσιαλίστα της τετρακίνησης ο οποίος μπορεί να κινηθεί με το ειδικά τροποποιημένο όχημά του σε σημεία που ούτε καν φαντάζεστε οι περισσότεροι.

Ο Χρήστος ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες 4×4 το 1995. Αυτή την στιγμή θεωρείται ένας από τους καλύτερους οδηγούς σε off-road διαδρομές. Λατρεύει τη φύση και τα βουνά, σέβεται απόλυτα το περιβάλλον και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν περνά μόνο μέσα από πέτρες και ποτάμια όπως βλέπουμε στα πλάνα, αλλά το διασκεδάζει με τους φίλους και την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όχημά του είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών. Μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο.

 

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Παύλος Σαμαράς: Το παιδί-θαύμα του drift

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Νίκος Γκίκας: Ο πρωταθλητής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης