Του Μιχάλη Κοντιζά

Στο zougla.gr καινοτομούμε για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέρδισε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες αναβάσεων στην ΙταλίαΟ Μιχάλης Κοντιζάς δημιουργεί μια σειρά αφιερωμάτων σε αθλητές και ανθρώπους των ελληνικών αγώνων.
Αναδεικνύει αυτούς που χαρίζουν θέαμα στις ειδικές διαδρομές και στις πίστες μέσω των ξεχωριστών βίντεο που ετοιμάζει και προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο.

Η νέα ενότητα συνεχίζεται με τον Κίμωνα Θέο, έναν οδηγό που έμαθε τα μυστικά της οδήγησης από μικρό παιδί. Ξεκίνησε από τα καρτ όπως οι περισσότεροι επαγγελματίες οδηγοί, ανέβηκε ένα ένα τα σκαλιά στο motorsport και έφθασε να αγωνίζεται στην κατηγορία Group N2.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους οδηγούς σε αγώνες ανάβασης, έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει διακριθεί και στο εξωτερικό. Πρόκειται για έναν εξαίρετο επαγγελματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός απαιτεί θυσίες, πειθαρχία και φυσικά χρήματα. Διαθέτει χορηγούς και σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιτυχίες του έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά.  Ευχαριστεί τους συνεργάτες του για όλα όσα του έχουν προσφέρει και κυρίως τον μηχανικό του.

Δείτε το βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Μιχάλης Αγγελάκης: Ο πρωταθλητής του dragster

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Αδέρφια Μαυροειδάκου: Οι σπεσιαλίστες

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης