Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα που αφορούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και γι’ αυτό το λόγο ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ) πραγματοποίησε τη δική του έρευνα με ερώτημα που αφορούσε στον αριθμό των αγώνων αλλά και αν θα πρέπει αυτονα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. 

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και ελήφθησαν δειγματοληπτικά απαντήσεις από τους πρώτους 100 οδηγούς και συνοδηγούς.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν χωρίς... θεατές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ερώτημα

Συγκεκριμένα το πρώτο από τα δύο ερωτήματα ήταν:

«Με δεδομένο πως το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε είναι “σφιχτό” όσον αφορά τις ημερομηνίες και οι αγώνες θα διοργανωθούν υπό το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο αναμένουμε από την ΟΜΑΕ, με απουσία θεατών σε πρώτη φάση, συμφωνείτε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα με έναρξη Ιούλιο του 2020 και κατά πόσο είστε διατεθειμένος και μπορείτε οικονομικά να ακολουθήσετε τη συντριπτική πλειοψηφία των πρωταθληματικών αγώνων στους οποίους θα συμμετέχετε;». Το 72% των ερωτηθέντων διαφώνησε με την έναρξη των αγώνων από τον Ιούλιο και απάντησε αρνητικά στη συμμετοχή στους περισσότερους αγώνες. Σε ποσοστό 28% οι συμμετέχοντες συμφώνησαν με το πρόγραμμα του 2020 και εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν σε πολλούς αγώνες.

Το δεύτερο ερώτημα

Το δεύτερο ερώτημα ήταν: «Στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερης χρονιάς όπως αυτή έχει διαμορφωθεί λόγω COVID-19 θα ήταν πιο εύκολο για εσάς να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα με λιγότερους αγώνες;».

Σε αυτό το ερώτημα το 90% των αγωνιζομένων απάντησε θετικά και συμφώνησε πως θα ήταν ευκολότερο αν οι αγώνες ήταν λιγότεροι, ενώ το 10% απάντησε πως δεν χρειάζονται λιγότεροι αγώνες για το 2020.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης