Ο 5ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift θα γίνει το Σαββατοκύριακο (23-24 Οκτωβρίου) στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.Στον 5ο και προτελευταίο γύρο του θεσμού έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 αγωνιζόμενοι. Το θέαμα πάντα σε αυτού του είδους τους αγώνες είναι εντυπωσιακό αφού τα περάσματα των συμμετεχόντων είναι μοναδικά.

Η κατηγορία των διπλών περασμάτων της PRO, συγκεντρώνει 13 συμμετοχές. Οι οδηγοί θα προσπαθήσουν στην τεχνική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί, να κερδίσουν το χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι μετά από καιρό θα μπορέσουν να βρεθούν σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία των μονών περασμάτων της Street Legal, οι 27 οδηγοί μπορεί να έχουν μικρότερη ιπποδύναμη στα αυτοκίνητα τους από την κατηγορία PRO αλλά αυτό ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον αφού εκ των προτέρων κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για τον νικητή. 

Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 9-10.30 στη Σχολή Μηχανικού. Τα ελεύθερα και στη συνέχεια τα βαθμολογημένα περάσματα θα γίνουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 
Το πρωί της Κυριακής θα γίνουν και πάλι ελεύθερα περάσματα και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα βαθμολογημένα.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης