Σημαντικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο οδηγός αγώνων Βαγγέλης Σωτηρίου ο οποίος προσφέρει πλούσιο θέαμα σε όσους αγώνες συμμετέχει. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών, κάνει έκκληση στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ζητά την βοήθειά τους μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

«Όπως και την πρώτη φορά που έκανα εισαγωγή στο Αττικό έτσι και τώρα βλέπω πως κάποια άτομα δύστυχος η ευτυχώς έρχονται ποιο πάνω και από οικογένεια για έμενα! Ο αγώνας ζωής που έδινα κρυφά απ’ όλους σας, λόγο ότι ο κάθε ένας σας έχει τα δικά του… Με έφερε σε χειρότερη θέση. Ήθελα να είμαι βλέπετε ο δικός σας τρελαμένος Power!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως! Όλοι από τα ίδια υλικά είμαστε φτιαγμένοι! Έτσι και σήμερα μετά από πολλαπλές κοινοποιήσεις δικές σας ήρθε η ώρα να πάψω να κρύβομαι και να σκεφτούμε τα μη και τα πρέπει! Η επέμβαση θα εξαρτηθεί το πότε θα γίνει απ όλους εμάς! Από μια φιάλη αίματος όταν χρειαστεί έως τον όβολο μας (μικρό η μεγάλο) Προκαταβολικά ευχαριστώ όσους σταθήκατε κ στέκεστε! Τα υπόλοιπα όταν θα μπορώ θα τα απαντήσω με προσωπικό μήνυμα και αν αργήσω συγχωρέστε με».

(αριθμός λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς στο όνομα Ευάγγελος Σ. Σωτηρίου 6332010112-529)

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Βαγγέλη Σωτηρίου στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης