Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη (Facebook: Vasilios Saribalidis)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση, προ ολίγων ημερών, της ΕΣΗΕΑ σχετικά με τις απειλές συγκεκριμένων οδηγών αγώνων έπειτα από αρθρογραφία στο zougla.gr έχει δημιουργήσει πολλές απορίες σχετικά με το επίπεδο του χώρου των αγώνων. Πολλά έχουν ακουστεί για τους αθλητές, τις λέσχες, την ομοσπονδία κ.ά., ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς ένα περιστατικό που συνδέεται με συγκεκριμένους ανθρώπους δεν πρέπει να στιγματίζει έναν ολόκληρο χώρο, ιδίως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει αναγνωριστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Είναι μεγάλη η «οικογένεια»

Να σημειώσουμε πως στο σύνολο της Ελλάδας υπάρχουν 2.650 εγγεγραμμένοι αθλητές-οδηγοί αγώνων, 104 αθλητικά σωματεία και πάνω από 1.000 στελέχη, αλυτάρχες, αγωνοδίκες και κριτές, οι οποίοι στηρίζουν τους ελληνικούς και διεθνείς αγώνες που διοργανώνονται στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι εμπλεκόμενοι σαφώς και δεν έχουν σχέση με το περιστατικό, κάτι που τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει. Η αλήθεια και τα πραγματικά περιστατικά θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας, προκειμένου να μάθουν, όσοι δεν γνωρίζουν, τι ακριβώς συμβαίνει και πώς λειτουργούν όλοι αυτοί που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.  

Διαβάστε επίσης: Όταν οδηγοί αγώνων απειλούν τη ζωή των παιδιών σου γιατί έγραψες την αλήθεια

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης