Ανάβαση Ριτσώνας στις 10 το πρωί της Κυριακής - Τα αποτελέσματα των δοκιμών

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 23:25
Ανάβαση Ριτσώνας στις 10 το πρωί της Κυριακής - Τα αποτελέσματα των δοκιμών

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Με την ανάβαση της Ριτσώνας συνεχίζεται την Κυριακή 29 Απριλίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων. Ο αγώνας έχει συγκεντρώσει 153 οδηγούς οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν τον Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στην ανάβαση της Ριτσώνας...καλύτερό τους εαυτό για να ικανοποιήσουν τους χιλιάδες φιλάθλους που αναμένεται να κατακλύσουν την ειδική διαδρομή.

Στο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές. Στη Formula Saloon, ο Μάριος Ηλιόπουλος (Ford Fiesta) έδειξε να μην έχει αντίπαλο, έχοντας ως στόχο να κατεβάσει και άλλο την επίδοσή του στον αγώνα της Κυριακής. Ο Παναγιώτης Λιώρης με Ford Escort WRC ήταν ο πιο γρήγορος στην Ομάδα Α ενώ στην Ομάδα Ν ο Σταμάτης Κατσίμης (Mitsubishi Lancer Evo IX) ήταν ο ταχύτερος.

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος με Skoda Fabia

Εκκίνηση στις 10:00π.μ.
Οι Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Κατσαρός ήταν οι ταχύτεροι στις δοκιμές για το Ενιαίο Πρωτάθλημα και στην κατηγορία των ιστορικών αντίστοιχα.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 10.00 την Κυριακή, με το δρόμο να κλείνει στις 08.45 για τους θεατές.Για να δείτε τις συμμετοχές του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τα αποτελέσματα από το 1ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τα αποτελέσματα από το 2ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών πατήστε ΕΔΩ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 23:25