Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστροφή του Κώστα Πατσουρέα στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων συνδυάστηκε όχι απλά με νίκη στην κατηγορία του αλλά και με τον απόλυτο χρόνο ημέρας σε μία ανάβαση που συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές αλλά και πλήθος κόσμου.

Με χρόνο 3:39.23 στο σύνολο, o Γι’ ακόμα μία φορά η ανάβαση Πορταριάς συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου Πατσουρέας έδειξε πως δύσκολα μπορεί κάποιος να τον χτυπήσει στα ίσια, τη στιγμή μάλιστα που ο Μάριος Ηλιόπουλος (ο οποίος έτρεξε στην Saloon καθώς έχει κατακτήσει τον τίτλο στην Ε) δεν κατάφερε να πάρει χρόνο λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε με το αυτοκίνητό του.

Ο απόλυτος χρόνος της ανάβασης Πορταριάς ανήκει από την περασμένη Κυριακή στον Κώστα Πατσουρέα με χρόνο 1:48.82

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νικητές των κατηγοριών
Στην κατηγορία Α της ανάβασης Πορταριάς, Παπαχρήστος, Βοργιάς και Σταφυλοπάτης συμπλήρωσαν το βάθρο των νικητών, με Citroen Saxo, Peugeot 106 και Opel Astra αντίστοιχα. Στην κατηγορία Ν, ο Κάκος με Mitsubishi EVO κέρδισε στο νήμα τον Ποτουρίδη (Subaru Impreza) ενώ ο Βιδούρης με Mitsubishi EVO σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Στην κατηγορία Ε ο Παναγιώτης Ευθυμίου με BMW M3 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ενώ Βασιλειάδης και Καλκούνος με Citroen AX και BMW M3 αντίστοιχα συμπλήρωσαν το βάθρο. Στα Ιστορικά Κατσαρός και Μαρασλής αποδείχτηκαν οι ταχύτεροι πίσω από το τιμόνι δύο Ford Escort, RS και MK I αντίστοιχα.

Ο επόμενος αγώνας που είναι και ο τελευταίος του πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου εντός Αττικής.

πηγή φωτογραφιών: Facebook

 

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατώστε ΕΔΩ

Ο Παναγιώτης Ευθυμίου ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Ε

Ο Κώστας Παπαχρήστος πήρε... κεφάλια στην κατηγορία Α με Citroen Saxo!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης