Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με τις επίσημες δοκιμές της ανάβασης της Κύμης ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 65 οδηγοί, οι οποίοι σήμερα πήραν μια δυνατή γεύση από την κατάσταση του οδοστρώματος προκειμένου να μπορούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αυριανή… μάχη.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή, με τον Κώστα Πατσουρέα να δείχνει ιδιαίτερα… αγριεμένος και έτοιμος να πετύχει τον απόλυτο χρόνο ημέρας, κάτι που σημείωσε και το 2014, καθώς ο Λεωνίδας Κύρκος είχε τεθεί εκτός κατάταξης, εξαιτίας νοθευμένου καυσίμου. Ο 60χρονος (παρά έναν χρόνο) πλέον οδηγός έδειξε και αυτός αρκετά δυνατός, καθώς βρέθηκε κοντά στον χρόνο του Πατσουρέα, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε αύριο μια πολύ δυνατή μάχη.

Ξεχωριστή εικόνα από την ανάβαση Κύμης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε οδηγοί κάτω από 2 λεπτά

Από εκεί και πέρα, μαζί με τους Πατσουρέα – Κύρκο, οι Μάριος Ηλιόπουλος, Γιώργος Κεχαγιάς και Παναγιώτης Λιώρης ήταν οι μοναδικοί οδηγοί που κατάφεραν να ρίξουν τα χρονόμετρα κάτω από τα 2 λεπτά, στέλνοντας το μήνυμα πως αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές.

Ο αγώνας ξεκινά στις 11:30 π.μ. και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών χιλιάδες θεατές, μια εικόνα συνηθισμένη άλλωστε για την ανάβαση της Κύμης.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το πρώτο ανέβασμα πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το δεύτερο ανέβασμα πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το τρίτο ανέβασμα πατήστε ΕΔΩ


Για να βλέπετε ζωντανά τους χρόνους των οδηγών από την ανάβαση της Κυριακής πατήστε
ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης