Αποστολή στη Σαουδική Αραβία: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει από φέτος για το Ράλι Ντακάρ, έναν αγώνα που έχει θεωρηθεί ως ο δυσκολότερος του πλανήτη.

Μετά την Αφρική και τη Νότια Αμερική ο αγώνες που ξεκίνησε το 1979 μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα φιλοξενεί τις ομηρικές μάχες των αθλητών σε πέντε κατηγορίες.

Τα τέρατα της KAMAZ θα μονομαχήσουν φέτος στη Σαουδική Χερσόνησο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε κατηγορίες

Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, quad, side by side μάχονται με το χρόνο ενώ η αντοχή και η αξιοπιστία παίζουν σε αυτόν τον αγώνα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσοι συμμετέχουν καλούνται να και καλύψουν περισσότερα από 7.500 χιλιόμετρα, τα 5.000 εκ των οποίων,  είναι ειδικών διαδρομών.

Συναντήσαμε τον περυσινό νικητή του Ντακάρ Nasser Al-Attiya ο οποίος έστειλε μήνυμα αγάπης στην Ελλάδα ενώ δεν παρέλειψε να μας πει και μερικές ελληνικές λέξεις (δείτε το σχετικό video παρακάτω)

Εικόνες που συνήθως δεν βλέπετε

Ο αγώνας στις ειδικές ξεκίνησε σήμερα…Το zougla.gr βρίσκεται στην Αραβική Χερσόνησο για να πάρει μία πρώτη γεύση από την πόλη Τζέντα, όπου εκεί δόθηκε το Σάββατο η εκκίνηση του αγώνα.

Στο σχετικό video μπορείτε να παρακολουθήσετε τι έγινε στο Rally Dakar Village, στο χώρο όπου η οργανωτική επιτροπή έστησε ένα ολόκληρο… χωριό για να φιλοξενήσει συμμετέχοντες, να δώσει την εκκίνηση στα πληρώματα αλλά και να δει ο κόσμος τι θα συναντήσει στις ειδικές διαδρομές.

Εικόνα από το σημείο (Dakar Village) που γινόταν η εκκίνηση και το... πάρτι πριν την έναρξή του

Δίπλα στην Ερυθρά θάλασσα

Ο Al Attiya έστειλε μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλουςΣτον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Dakar Village ο οποίος είχε στηθεί δίπλα στη Ερυθρά θάλασσα θα δείτε μία διαφορετική εικόνα του αγώνα, που συνήθως δεν βλέπουμε.

Φυσικά μη χάσετε (στο video) και τις αποκλειστικές δηλώσεις του περυσινού νικητή στα αυτοκίνητα Naser Al-Attiyah ο οποίος στέλνει το δικό του μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους μιλώντας και λίγο ελληνικά!

 

Δείτε το video του zougla.gr από το χώρο εκκίνησης του αγώνα στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης