Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη το βράδυ τα μέλη του συνδέσμου οδηγών αγώνων αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία τους στον Πειραιά. Περισσότεροι από 100 οδηγοί αγώνων αλλά και Δυναμικό come back ετοιμάζει εφέτος ο ΣΟΑΑ με τη διεξαγωγή του ενιαίου πρωταθλήματος…φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, που χαρακτηρίστηκε από τη… δίψα για μία νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά πολύ σύντομα.

Οι περισσότερες συζητήσεις ήταν γύρω από το ενιαίο πρωτάθλημα που ετοιμάζεται να διοργανώσει ο σύνδεσμος με Skoda Fabia, όπου τα μέχρι στιγμής μηνύματα είναι πολύ θετικά. Πολλοί θεωρούν την επανέναρξη του ενιαίου πρωταθλήματος ως ένα restart για τον ΣΟΑΑ αλλά και το άθλημα γενικότερα, καθώς το ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό και φαίνεται πως αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να τρέξουν σε αγώνες χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μία περιουσία.

Δείτε το video με τη χθεσινή εκδήλωση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο τυχερός…

Έπειτα από μία σύντομη ομιλία του προέδρου Μάριου Ηλιόπουλου αλλά και του αντιπροέδρου Νικόλα Κοντά στα 300 ευρώ τιμολογείται μία χρυσή λίρα!Περατινού, σύσσωμο το Δ.Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το τυχερό φλουρί πήγε στον Λεωνίδα Κύρκο. Το… φλουρί, όπως είχε γίνει γνωστό, ήταν μία χρυσή λίρα, γεγονός που προκάλεσε τον θαυμασμό των παρευρισκομένων.

Επιπλέον, υπήρξε κλήρωση, όπου τυχεροί κέρδισαν πέντε ταξίδια με προορισμό τα ελληνικά νησιά, δώρο της ναυτιλιακής εταιρείας Seajets.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων έκρυβε μία χρυσή λίρα!
Από αριστερά: Τάκης Κουτσίκος, Απόστολος Μαρασλής, Μάριος Ηλιόπουλος, Νικόλας Περατινός και Διονύσης Τροβάς...
Πλήθος αγωνιζομένων και φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσε το παρών στην εκδήλωση του ΣΟΑΑ
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης