Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ότι οι αγώνες αυτοκινήτου ενέχουν κινδύνους τόσο για όσους συμμετέχουν όσο και για εκείνους που Παρακολουθείς… σεμινάριο και μπορεί να γίνεις ο τυχερός που θα κάτσει στο μπάκετ ενός MKII με οδηγό τον Ιαβέρη! τους παρακολουθούν αποτελεί κοινή παραδοχή. Σε αυτό το πλαίσιο, οι οργανωτές ορίζουν κανόνες ασφαλείας οι οποίοι, όσο πιο πιστά τηρούνται από κάθε εμπλεκόμενο, τόσο ελαχιστοποιούν το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Γνωστός στο ευρύ κοινό για το μοναδικό του τρόπο οδήγησης, ο «Ιαβέρης», κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος, έχει αφιερωθεί εδώ και χρόνια στην οδική ασφάλεια, τα μυστικά της οποίας μεταφέρει μέσω διαλέξεων και σεμιναρίων σε πλήθος νέων ή ήδη έμπειρων οδηγών. Γιατί η οδική ασφάλεια αποτελεί ζήτημα αντίληψης, και όχι απλώς εμπειρίας.

Σεμινάρια με θέμα τηςν ασφάλεια στους αγώνες θα πραγαμτοποιήσει ο Ιαβέρης το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Που και πότε;
Ο βετεράνος οδηγός αγώνων, που επί σειρά ετών δίνει το πράσινο φως για την εκκίνηση των ειδικών διαδρομών του Ράλι Ακρόπολις από τη θέση του πλοηγού, αυτήν τη χρονιά θα έχει ακόμα ένα ρόλο: Ο Τάσος Ιαβέρης έχει αφιερώσει πλέον τη ζωή του για να φωνάζει για την ασφάλεια στους δρόμους και τους αγώνες… Παράλληλα με τη διεξαγωγή του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2015, και συγκεκριμένα στα ενδιάμεσα service των δύο ημερών του αγώνα, ο «Ιαβέρης» και οι συνεργάτες του θα υποδεχθούν όσους θεατές το επιθυμούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, όπου θα παρατεθούν σύντομα σεμινάρια με αντικείμενο την ασφάλεια στους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και τα οφέλη αυτής της μορφής αθλητισμού στην αυτοκίνηση γενικότερα.

Στο service park του Ακρόπολις
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 11:45 και 17:15, καθώς και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. Σημειώνεται ότι από τους παρόντες, έπειτα από κλήρωση, έξι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία για μια βόλτα δίπλα στον «Ιαβέρη» σε ένα Ford Escort MKII, το μοντέλο με το οποίο έγραψε τη δική του ιστορία στο Ράλι Ακρόπολις, και όχι μόνο, τη δεκαετία του ’70. Η ημέρα και ο τόπος συνοδήγησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

*η κεντρική φωτογραφεία είναι αρχείου και δεν αφορά το αυτοκίνητο που θα συνοδηγήσει ο.. τυχερός!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης