Η κορεατική μάρκα επιστρέφει στον διασημότερο και πιο δύσκολο αγώνα αντοχής του κόσμου με ένα ειδικά τροποποιημένο Rexton απόδοσης 450 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο αποτελεί δημιουργία της SsangYong Motorsport Ισπανίας και έχει προσαρμοστεί ανάλογα προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτητικές διαδρομές του Ράλι Ντακάρ που ξεκινά στις 6 Ιανουαρίου από τη Λίμα του Περού.

Η αγωνιστική έκδοση του Rexton φέρει σωληνωτό πλαίσιο, πατά σε ζάντες 17 ιντσών και ελαστικά Geolandar M/T G003 της Yokohama. Η ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια, τα αμορτισέρ προέρχονται από την King Shocks και τα φρένα είναι της ΑP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4,4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 195 χλμ./ώρα. Το μοτέρ συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων και σύστημα της MoTeC.

Στα μπάκετ καθίσματα θα βρίσκονται οι Oscar Fuertes και Diego Vallejo, με το ισπανικό πλήρωμα να στοχεύει αρχικά στον τερματισμό και στη συνέχεια σε ένα καλό πλασάρισμα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης