Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αν νομίζετε ότι οι αγώνες αυτοκινήτου είναι μόνο για άντρες μάλλον… γελιέστε. Αυτό διαψεύδει περίτρανα η Βίκυ Ψαράκη, η οποία συμμετέχει σε αγώνες της Μέσης Ανατολής με Mitsubishi EVO και οδηγό την Edith Weiss από την Γερμανία.

Από το μπάκετ του συνοδηγού κατευθύνει την οδηγό με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα όπως αυτό που κατάφεραν να σημειώσουν μαζί το 2014, όταν και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής ανάμεσα στα γυναικεία πληρώματα. Η Βίκυ Ψαράκη βοηθά και φέτος με τις γνώσεις της την Edith Weiss και αυτό βέβαια όχι τυχαία καθότι όπως λέει και ο λαός «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Η ελληνίδα Βίκυ Ψαράκη (αριστερά) στο βάθρο του αγώνα που έτρεξε στο Κατάρ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα χνάρια του… δασκάλου
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο… δάσκαλος είναι ο Θανάσης Κρασούλης, ιδιοκτήτη της αγωνιστικής ομάδας Power Boost Service και με τεράστια πείρα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η ίδια πάντως έχει καταφέρει να αποκτήσει γνώσεις που πολλοί θα ζήλευαν και φυσικά η εμπειρία της φέρνει και το αποτέλεσμα. Στην Ελλάδα κάνει την εμφάνισή της σε αγώνες, κυρίως του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων, ακολουθώντας την πολύπειρη ομάδα Power Boost Service, η οποία στηρίζει αλλά και νοικιάζει αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Η Βίκυ Ψαράκη μαζί με την Edith Weiss
Το αγωνιστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί το πλήρωμα...
Σε τέτιου είδους αγώνες βλέπεις μόνο κορυφαία αγωμιστικά αυτοκίνητα
Τέρμα τα γκάζια...
Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει άποψη ακόμα και για τα αυτοκόλλητα
Το γυναικείο πλήρωμα  Weiss - Ψαράκη με τον Θανάση Κρασούλη
Η ελληνική σημαία βρίσκεται παντού!
Λέτε να δούμε αυτό το Mitsubishi EVO και ατην Ελλάδα;
Στον τελευταίο αγώνα στο Κατάρ το πλήρωμα είχε μία άτυχη στιγμή αλλά η αγωνιστική ομάδα βρήκε λύση!!
Η Γερμανίδα οδηγός Edith Weiss

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης