Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ετήσια βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου είναι μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις – αναγνωρίσεις για όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Για πρώτη φορά στην λίστα που έλαβαν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι για να ψηφίσουν, εντάσσεται ο μηχανοκίνητος αθλητισμός που μεταφράζεται σε αγώνες αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και καρτ.

Για πρώτη φορά στα χρονικά αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι υποψήφιοι στην λίστα του ΠΣΑΤ Τέσσερις υποψήφιοι
Για φέτος ο ΠΣΑΤ έχει επιλέξει τέσσερις αθλητές οδηγούς – αναβάτες. Οι συγκεκριμένοι διακρίθηκαν σε αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φυσικά ελπίζουν σε διάκριση. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην γιορτή βράβευσης των Κορυφαίων της χρονιάς τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.30 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Ν. Φάληρο.

Σύμφωνα με την σχετική λίστα υποψήφιοι από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι οι παρακάτω αθλητές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλέσης Φίλιππος: Ο 17χρονος πρωταθλητής καρτ (μαθητής Λυκείου) ήταν 1ος στον διεθνή αγώνα P.I.C.K. 2014, κατηγορία Super και 5ος στη βαθμολογία του Rotax Euro Challenge 2014 με 222 βαθμούς (καλύτερη θέση 4η στη Γαλλία).

Παπαφιλίππου Φίλιππος: Ο οδηγός αγώνων Dragster μοτοσικλέτας κατάφερε να πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας εξόδου, αλλά και ευρωπαϊκό ρεκόρ ταχύτητας και χρόνου.

Σταθακόπουλος Άγγελος: Δεύτερη θέση στον παγκόσμιο τελικό καρτ της Ιταλίας Academy Champion kart.

Ψαράκη Βίκυ: Πρώτη θέση ως συνοδηγός στο πρωτάθλημα ράλι Μέσης Ανατολής στην κατηγορία Ladies cup.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης